Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen asukkailla on jatkossa mahdollisuus varata fysioterapeutin etävastaanotto- ja soittoaikoja ohjausta ja neuvontaa varten sähköisessä asiointipalvelu Hyviksessä maksuttomasti ja matalalla kynnyksellä. Fysioterapeutin etävastaanotto- ja soittoajat ovat kaikille yli 16-vuotiaille hyvinvointialueen asukkaille suunnattuja palveluja. Asiakas voi varata etävastaanotto- tai soittoajan vapaasti silloin, kun hänellä on jokin fysioterapeutin ohjauksen ja neuvonnan tarve, eikä tilanne edellytä fyysistä tutkimista vastaanotolla.

Etävastaanotto- ja soittoajoilla asiakas voi saada apua esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Etävastaanottoajoilla edellytyksenä on, että asiakkaalla on käytössään tietokone tai älylaite, jossa on toimiva nettiyhteys sekä mahdollisuus kuva-ääniyhteyden muodostamiseen. Etävastaanotto on asiakkaalle sopiva palvelumuoto, jos hänellä on riittävä kuulo ja näkö sekä kyvykkyys käyttää laitteita joko itsenäisesti tai avustettuna. Soittoajoilla asiakkaalla tulee olla käytössään puhelin.

Näin asiakas voi varata fysioterapeutin etävastaanotto- tai soittoajan Hyviksessä: 

  1. Kirjaudu Hyvis-palveluun osoitteessa https://oma.hyvis.fi/login verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  2. Valitse: Siirry ajanvarauspalveluun > Siirry ajanvaraukseen > Siirry varaamaan aikoja > Kuntoutuspalvelut > Fysioterapeutin etävastaanottoaika tai Fysioterapeutin soittoaika.
  3. Kirjoita kohtaan lisätietoa: sähköpostiosoitteesi (etävastaanotto) tai puhelinnumerosi (soittoaika)
  4. Ennen etävastaanotto- tai soittoaikaa täytä kuntoutuksen esitietolomake Hyviksessä. Löydät esitietolomakkeen: Valitse asiointi > Kuntoutuspalvelut ja apuvälineet > Kuntoutuksen esitietolomake.
Takaisin ylös