Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialueen talven asukaslehti on ilmestynyt tänään 20.12.2023. Lehti jaetaan kymenlaaksolaisille talouksille kaupunkilehtien PK ja Ankkuri välissä. Se on saatavilla myös kaupunkilehtien telinejakeluissa muun muassa kauppakeskuksissa, päivittäistavarakaupoissa ja liikenneasemilla eri puolilla Kymenlaaksoa. Lehti ei välttämättä tavoita kaikkia kotitalouksia ja jakelupisteitä heti lähipäivinä, mutta viimeistään lähipäivinä.

Asukaslehden julkaiseminen aloitettiin vuoden 2023 alussa kokeiluna, tavoitteena tavoittaa erityisesti niitä henkilöitä, jotka eivät syystä tai toisesta käytä digitaalista viestintää. Lehdestä on kerätty vuoden mittaan aktiivisesti palautetta. Palautteen perusteella lehdelle on maakunnassa tarvetta, ja sen julkaisemista jatketaan näin ollen myös vuonna 2024. Kehitystyötä kuitenkin jatketaan muun muassa lehden sisältöihin, ilmeeseen ja jakelun saavutettavuuden suhteen. Asukaslehden toimitus kiittää lämpimästi kaikkia palautteen jättäneitä lukijoita.

Asukaslehden jakelupaikat

Etelä-Kymenlaakso

Asukaslehden jakelupaikat

Telinejakelun lisäksi asukaslehtiä jaetaan Ratamokeskukseen sekä Miehikkälän ja Virolahden asiakaspalvelupisteisiin osoitteisiin Keskustie 4 A, Miehikkälä ja Virojoentie 7, Virojoki.

Kuva: Jari Pitkäkangas

Katso myös

Takaisin ylös