Siirry sisältöön

Ryhmien tavoitteena on tukea alaraaja-amputoitujen kotona selviytymistä ja parantaa tai ylläpitää heidän toimintakykyään. Liikuntaryhmässä voi kehittää liikkumistaitoja, tasapainoa ja koordinaatiota sekä ylläpitää yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Ryhmässä alaraaja-amputoidut saavat myös vertaistukea muista alaraajansa menettäneistä henkilöistä.

Liikuntaryhmässä harjoitellaan monipuolisesti kuntosalin mahdollisuuksia hyödyntäen. Harjoittelu koostuu muun muassa lihaskuntoharjoittelusta, tasapainoharjoituksista sekä erilaisista hengitys- ja verenkiertoelimistöä kehittävistä harjoituksista.

Ilmoittaudu mukaan puhelimitse

Jos olet alaraaja-amputoitu ja kiinnostuit, tule rohkeasti mukaan! Ryhmään ilmoittaudutaan puhelimitse kuntoutuksen ajanvarausnumerosta p. 05 220 2140.

Kouvolan Ratamokeskuksen ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 12-13 toisen kerroksen kuntosalissa (D-aula) osoitteessa Ruskeasuonkatu 3, 45100 Kouvola. Haminan kuntoutuskeskus Hoikun ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 13.30-14.30 Hoikun kuntosalilla osoitteessa Kokkokallionkatu 2, 49400 Hamina.

Osallistuessasi ryhmätapaamiseen otathan mukaan omat liikkumisen apuvälineesi, sisäkengät ja joustavan, liikuntaan sopivan asun. Osallistumisen kertamaksu on 3,50 euroa.

Alaraaja-amputoitu henkilö harjoittelee kuntosalilaitteella.
Alaraaja-amputoitujen liikuntaryhmässä tehdään monipuolista kuntosaliharjoittelua.
Takaisin ylös