Siirry sisältöön

Kymenlaakson hyvinvointialue vastaanotti UPM:ltä kolme miljoonaa kirurgista kasvosuojainta ja 30 000 kpl FFP2-hengityssuojaimia keskiviikkona 11.10.2023. Osa suojaimista menee suoraan hyvinvointialueen toimipisteiden käyttöön ja osalla täydennetään hyvinvointialueen valmiusvarastoa.

– UPM jakoi pandemian aikana merkittävän määrän suojaimia globaalisti sekä omalle henkilöstölleen että omien toiminta-alueidensa sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Halusimme hoitaa suojaimien hankinnan, varastoinnin ja jakelun globaalisti itse, koska varsinkin pandemian alussa saatavuus oli huono ja suojaimien laadusta ei ollut varmuutta, UPM:n hankintapäällikkö Vesa Kolu kertoo.

– Nyt suojaimien saatavuus ja laatu ovat hyvällä tasolla, joten haluamme paikallisena toimijana luovuttaa jäljellä olevat suojaimet Kymenlaakson hyvinvointialueelle. Kokemuksemme mukaan hyvinvointialueella on hyvät valmiudet hoitaa alueellinen jakelu ja varastointi.  

– Lämmin kiitos UPM:lle tuesta. Saamamme suojaimet ovat erittäin hyvä lisä toimipisteillemme ja valmiusvarastoomme, Kymenlaakson hyvinvointialueen turvallisuuspäällikkö Jarno Rämä kiittää.

UPM: hankintapäällikkö Vesa Kolu ja Kymenlaakson hyvinvointialueen turvallisuuspäällikkö Jarno Rämä.
Kymenlaakson hyvinvointialue vastaanotti UPM:ltä kolme miljoonaa kirurgista kasvosuojainta ja 30 000 kpl FFP2-hengityssuojaimia.
Takaisin ylös