Siirry sisältöön

Aspa Palvelut Oy lopettaa vaikeavammaisten ympärivuorokautista palveluasumista tarjoavan Aspa-koti Välkkeen toiminnan osoitteessa Ajurinkatu 3, Kotka. Aspa Palvelut Oy ja Kymenlaakson hyvinvointialue ovat sopineet, että toiminta päättyy 30.4.2024 mennessä hankintasopimuskauden päättyessä. Aspa Palvelut Oy on ilmoittanut, että he eivät jätä tarjousta uudelle hankintakaudelle Aspa-koti Välkkeen osalta.

Hyvinvointialue järjestää jatkossakin kaikille Aspa-koti Välkkeen nykyisille asiakkaille heidän palvelutarpeidensa mukaiset palvelut. Nykyisen kaltaista ympärivuorokautista palveluasumista ei ole kuitenkaan mahdollista järjestää asiakkaiden tämän hetkisiin asuntoihin. Jokaisen asiakkaan kanssa käydään henkilökohtainen keskustelu hänen palvelutarpeestaan, asumisestaan ja palveluistaan jatkossa.  

Aspa Palvelut Oy ja hyvinvointialueen edustajat järjestivät asiakkaille ja heidän läheisilleen keskustelutilaisuuden 18.3.2024. Hyvinvointialueelta tilaisuuteen osallistuivat asumisen palveluiden ja vammaispalveluiden edustajat.

Takaisin ylös