Siirry sisältöön

Sosiaali- ja kriisipäivystys

Sosiaali- ja kriisipäivystys vastaa kiireellisistä sosiaalihuollon tehtävistä pääasiassa virka-ajan ulkopuolella. Tehtäviin kuuluvat tilanteet, jotka vaativat välittömiä sosiaaliviranomaisen toimenpiteitä.

Sosiaali- ja kriisipäivystys antaa akuuttia kriisiapua äkillisissä traumaattisissa kriisitilanteissa. Kriisiapua voidaan antaa vastaanotolla, kotikäynnillä tai muussa sopivassa paikassa. Työntekijät antavat myös neuvontaa ja ohjausta.

Ota yhteyttä sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Etelä-Kymenlaakso

Etelä-Kymenlaakson sosiaali- ja kriisipäivystys sijaitsee Kymenlaakson keskussairaalassa.

Soita 040 509 5111

Pohjois-Kymenlaakso

Pohjois-Kymenlaakson sosiaali- ja kriisipäivystys sijaitsee Kouvolassa Ratamokeskuksessa.

Soita 040 053 3595

Turvakoti Villa Jensen

Kymenlaakson turvakoti Villa Jensen on kodinomainen paikka, jossa lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokenut saa suojan ja ammatillista apua väkivallan loppumiseksi. Turvakodista saa kriisiapua äkilliseen tilanteeseen, ohjausta ja neuvontaa sekä tukea ja tietoa myös käytännön asioiden järjestämiseen.

Turvakotipalvelu on saatavilla kaikenikäisille, naisille, miehille, yksin sekä lasten kanssa tuleville aikuisille. Turvakotipalvelu on asiakkaalle maksutonta. Turvakoti on avoinna ympäri vuorokauden. Turvakotiin voi mennä oma-aloitteisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Turvakotiin voi myös soittaa, mikäli joku asia mietityttää.

Turvakodissa on asuinhuoneisto, joka soveltuu asiakkaille, joilla on käytössään apuvälineitä tai rajoitteita liikunta- ja toimintakyvyssään. Kysy lisää turvakodin esteettömyydestä turvakodin henkilöstöltä.

Vastuuhenkilöt

Johanna Mononen

johtava sosiaalityöntekijä

Sosiaali-ja kriisipäivystys

johanna.mononen@kymenhva.fi

040 751 2492

Auli Metsälä

Johtava sosiaalityöntekijä

Turvakoti Villa Jensen

auli.metsala@kymenhva.fi

040 657 6354

Takaisin ylös