Siirry sisältöön

Elimäkikoti on ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Elimäen keskustan tuntumassa. Yksikön tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Asiakaspaikkoja on 48.

Elimäkikoti on sinulle tai läheisellesi mahdollinen vaihtoehto silloin, kun tarvitaan hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden, etkä voi enää asua omassa kodissa. Elimäkikodille muuttaminen edellyttää, että sinulle on tehty laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja olet saanut päätöksen ympärivuorokautisen palvelun saamiseksi. Tilanteesi arvioidaan kokonaisvaltaisesti päätöstä tehdessä. Palvelutarpeen arviointiasi varten ole yhteydessä Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakasneuvontaan.

Jokaisella Elimäkikodilla asuvalla asiakkaalla on oma huone ja kylpyhuone. Kaikki asunnot ovat kooltaan 25 m². Asut vuokraamassasi huoneessa ja vuokraasi sisältyy vesi- ja sähkömaksut. Lisäksi käytössäsi on yksikön yhteiset tilat. Asunnossasi on valmiiksi sähköisesti säädettävä sänky ja kaapistoja tavaroillesi. Saat kalustaa huoneesi haluamallasi tavalla, jotta saat sen kodikkaaksi. Voit elää ja asua turvallisesti omien toiveidesi ja tottumustesi mukaisesti. Voit halutessasi osallistua esimerkiksi ulkoiluun, liikkumiseen, kulttuuriin ja harrastamiseen. Hoitohenkilökunta avustaa sinua niissä asioissa, joissa tarvitset apua ja antavat sinulle tarvitsemasi ohjauksen, hoidon ja huolenpidon. Lisäksi saat tarvitsemasi lääkäri- ja terveydenhuoltopalvelut ja tarvittaessa lähetteet erikoissairaanhoitoon.

Elimäkikodin piha-alueella on mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun hoitohenkilökunnan kanssa. Talo sijaitsee rauhallisella, metsän ympäröimällä alueella ja talon piha-alue on helppokulkuinen ja esteetön liikkua mahdollisten apuvälineiden kanssa.

Käyntitiedot

Yhdystie 1
47200 Kouvola

Yhteystiedot

Moisio 24/7

040 483 3292

Moisio Sairaanhoitaja

040 546 4146

Mustila

040 483 3298

Mustila Sairaanhoitaja

0400 529 954

Vastuuhenkilö

Marika Parkko-Hirvonen

Palveluesimies

040 483 3181

Takaisin ylös