Siirry sisältöön

Hyvinvointikeskus Kunila sijatsee maalaismaisessa ympäristössä Miehikkälän kirkonkylässä. Tarjoamme ikääntyneille asiakkaillemme ympärivuorokautista palveluasumista neljässä eri tuvassa. Voit hakea Hyvinvointikeskus Kunilaan asiakkaaksi, kun tarvitsemasi hoidon ja huolenpidon määrä on kasvanut niin suureksi, että et voi asua enää omassa kodissasi. Hyvinvointikeskus Kunilaan muuttaminen edellyttää, että sinulle on tehty laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja olet saanut päätöksen ympärivuorokautiseen palveluasumiseen. Tilanteesi arvioidaan kokonaisvaltaisesti päätöstä tehtäessä. Palvelutarpeen arviointiasi varten ole yhteydessä Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakasneuvontaan.

Kunilassa on 36 asuntoa ja 37 asiakaspaikkaa. Osa asunnoista soveltuu myös pariskunnille.

Kunilassa asut vuokraamassasi huoneessa. Vuokraasi sisältyvät vesi- ja sähkömaksut. Asunnossasi on valmiiksi sähköisesti säädettävä sänky ja kaapisto tavaroillesi. Saat kalustaa huoneesi haluamallasi tavalla, jotta saat sen itsellesi kotoisaksi. Kunilassa voit elää ja asua turvallisesti omien toiveidesi ja tottumustesi mukaisesti. Voit halutessasi osallistua esimerkiksi ulkoiluun, liikkumiseen ja harrastamiseen. Hoitohenkilökunta avustaa sinua niissä asioissa, joissa tarvitset apua ja antavat sinulle tarvitsemasi ohjauksen, hoidon ja huolenpidon. Lisäksi saat tarvitsemasi lääkäri- ja terveydenhuoltopalvelut ja tarvittaessa lähetteet erikoissairaanhoitoon.

Kunilan pihapiiristä löytyy aidattu sisäpiha sekä kuntoilualue kaikkien asiakkaidemme päivittäiseen käyttöön ja kuntoutukseen. Toimimme asukaslähtöisesti, kuntouttavalla työotteella huomioiden yksilölliset tarpeesi.

Käyntitiedot

Keskustie 6
49700 Miehikkälä

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Myllytupa

0401991898

Honkatupa ja Mäkitupa

0401991897

Koivutupa

0401991896

Mäntytupa

0401991895

Hyvinvointikeskus Kunila Asumispalveluohjaaja

040549331

Vastuuhenkilö

Marja-Riitta Husu

Palveluesimies

Ikääntyneiden asumispalvelut

0405122316

Takaisin ylös