Siirry sisältöön

Ravimiehentien asumisyksikkö tarjoaa yhteisöllistä asumista, toimintakykyä ja osallisuutta tukevia palveluja kehitysvammaisille henkilöille. Yksikön asunnot sijaitsevat 1-2. kerroksessa, talossa on hissi ja ala-aulassa sähköovi. Liikkuminen on suunniteltu esteettömäksi.

Ravimiehentien asumisyksikössä sinua tuetaan itsenäiseen, omannäköiseen ja aktiiviseen elämään toimintakyvyn rajoitteistasi huolimatta. Sinua kuunnellaan ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaa elämääsi koskeviin päätöksiin. Me kannustamme sinua tekemään ja päättämään asioistasi itsenäisesti, ilmaisemaan omia mielipiteitäsi ja tekemään omia, itsenäisiä valintoja.

Ravimiehentien asumisyksikössä saat neuvontaa, ohjausta, tukea ja apua kodinhoidollisiin tehtäviin, lääkehoitoon, asiointiin, taloudellisten asioiden hoitoon ja saattajapalvelun. Asumisyksiköllä on omalääkäri-palvelut. Huomiomme yksilölliset tarpeesi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden ateriapalveluun sekä mahdollisuuden osallistua päivä- tai työtoimintaan. Henkilökunta avustaa sinua tarvittaessa esimerkiksi henkilökohtaisen avustajan sekä kuljetuspalvelun hakemiseen sekä auttavat sinua erilaisten tukien ja etuuksien hakemisessa.
Kannustamme ja tuemme sinua sosiaalisen verkoston ylläpitämisessä. Läheiset ja ystävät ovat tervetulleita vierailemaan luonasi. Me elämme arkea yhdessä.

Käyntitiedot

Ravimiehentie 12
46800 Kouvola

Palveluajat

Maanantai 07:00–sunnuntai 21:00

Maanantai–sunnuntai 07:00–21:00

Yhteystiedot

Ravimiehentie asumisyksikkö

ohjaajat

040 483 2544

Vastuuhenkilö

Marja Tapiola

Palveluesimies

0400 656 489

Katso myös

Takaisin ylös