Siirry sisältöön

Kotiharjun palvelukeskus on ikääntyneille tarkoitettu lyhytaikaista ympärivuorokautista hoitoa, huolenpitoa ja kuntoutusta tarjoava yksikkö. Voit hakea Kotiharjun palvelukeskuksen lyhytaikaishoidon asiakkaaksi esimerkiksi silloin, kun omaishoitajasi tarvitsee vapaata tai kotihoidon asiakkaana koet tarvitsevasi virkistystä ja toimintakykyäsi ylläpitävää kuntoutusta. Jaksolla tapaat toisia ihmisiä. Ympärivuorokautisessa lyhytaikaisessa palveluasumisessa saat apua ja tukea hoitajilta ympäri vuorokauden.

Lyhytaikaishoidon jaksoille pääsy edellyttää, että sinulle on tehty palvelutarpeen arviointi joko kotihoidossa tai omaishoidossa. Ole yhteydessä omaan asiakas- tai palveluohjaajaasi. Mikäli sinulla ei ole kotihoidon tai omaishoidon palveluja, lyhytaikaisjaksolle päästäksesi sinun tulee olla yhteydessä Sosiaalihuollon asiakasneuvontaan, joko puhelimitse tai sähköisen asioinnin kautta. Kokonaistilanteesi tarkastelu käynnistyy yhteydenoton jälkeen.

Kotiharjun palvelukeskus sijaitsee Kouvolan Ratamokeskuksen vieressä, lyhyen kävelymatkan päässä Kouvolan keskustasta. Yksikössä on viisi erillistä osastoa ja asiakaspaikkoja on yhteensä 72. Kotiharjun palvelukeskus sijoittuu kahteen erilliseen rakennukseen, joita yhdistää niiden välissä sijaitseva juhlasali. Talossa on yhden- ja kahden hengen huoneita ja asiakas- tai palveluohjaaja huomioi tarpeesi huonevarausta tehdessään.

Kotiharjun palvelukeskuksen jaksoilla voit halutessasi osallistua mielenkiintosi ja toimintakykysi mukaan koko talon ja osaston yhteisiin ja yksilöllisiin toiminta- ja ulkoilu hetkiin. Saat apua hoitohenkilökunnalta niihin asioihin, joihin tarvitset apua ja he antavat sinulle tarvitsemasi ohjauksen, hoidon ja huolenpidon. Tapaat jaksolla myös fysioterapeutin.

Maksat asumisestasi päiväkohtaisen asiakasmaksun, joka sisältää hoidon ja huolenpidon lisäksi täysihoidon mukaiset ruokailut. Sinulla on jaksolla mukanasi omat vaatteet ja lääkkeet sekä hygieniatuotteet (esim. vaipat). Asiakasmaksuperusteista saat lisätietoa ikääntyneiden asiakasohjauksesta.

Käyntitiedot

Kotiharjuntie 16
45100 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Kotiharju Sairaanhoitaja

040 489 9295

Villiviini 24/7

040 184 5671

Valkovuokko 24/7

040 578 7819

Metsätähti 24/7

040 482 8503

Kanerva 24/7

040 623 3406

Suopursu

Osasto 24/7

040 778 4141

Vastuuhenkilö

Elina Suurnäkki

Palveluesimies

040 730 4111

Takaisin ylös