Siirry sisältöön

Kotkan sisätautien poliklinikka sijaitsee Kymenlaakson keskussairaalassa. Sisätautien poliklinikalla hoidetaan useamman erikoisalan potilaita. Suppeina erikoisaloina ovat yleissisätaudit, vatsaelinsairaudet (gastroenterologia), munuaissairaudet (nefrologia), verisairaudet (hematologia) ja sisäeritysrauhasten sairaudet (endokrinologia) ja reumasairaudet (reumatologia).

Lääkärivastaanottojen lisäksi poliklinikalla saa ohjausta lääkehoitoon liittyvissä asioissa.

Asiakkaana tarvitset poliklinikalla asioidaksesi voimassa olevan lähetteen. Lähetteen pohjalta lääkäri suunnittelee tarvittavat tutkimukset ja niiden kiireellisyyden tai ohjaa ne tehtäväksi lähettävässä yksikössä.

Jos sinulla on sisäelimiin liittyviä oireita tai vaivoja eikä sinulla ole lähetettä poliklinikalle, ota ensin yhteyttä terveysasemien ajanvaraukseen. Jos sinulla on jo lähete, voit olla poliklinikkaan suoraa yhteydessä ajanvaraukseen ja asiointiin liittyvissä asioissa.

Poliklinikalla käynti

Sinut kutsutaan poliklinikalle puhelimitse tai kutsukirjeellä. Kutsussa saat vastaanottoajan ja tiedot mahdollisesti etukäteen tehtävistä laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista sekä mahdolliset ohjeet tutkimukseen valmistautumiseen.

Vastaanotolle pyydämme tarvittaessa toimittamaan aiempia terveystietoja tai tutkimustuloksia.

Käyntitiedot

Kymenlaakson keskussairaala
Kotkantie 41

Palveluajat

Arkisin klo 8.00–14.30

Ota yhteyttä

Jo lähetteen saaneet potilaat voivat olla yhteydessä poliklinikkaan tarpeen mukaan. Sihteerit hoitavat ajanvarausasiat. Voit soittaa meille omassa tai läheisesi sairauden hoitoon liittyvissä asioissa.

Sisätautien poliklinikka Kotka

05 220 2401

Sisätautien poliklinikalle varatun ajan peruminen

Puhelimitse

Voit perua vastaanottoajan puhelimitse arkisin 8-14.30.

05 220 2401

Puhepostiin

Iltaisin ja viikonloppuisin peruutukset puhepostiin. Kuuntele nauhalta ohjeet ja toimi niiden mukaisesti.

Soita 05 220 2401

Tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti, jossa kerrot henkilön nimen ja syntymäajan, tiedon ketä ajanvaraus koskee sekä peruttavan ajan (pvm + klo).

Lähetä viesti 045 7395 9957
Takaisin ylös