Siirry sisältöön

Kehityksellisten palveluiden vastaanotto

Lasten kehityksellisten palveluiden vastaanotolla selvitellään, tutkitaan ja tarvittaessa diagnosoidaan kehitykseen, tarkkaavaisuuteen sekä lieviin tai keskivaikeisiin mielenterveyden häiriöihin liittyviä haasteita, tehdään jatkotutkimustarpeen arvioita, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia ja laaditaan erilaisiin tukiin vaadittavia lausuntoja. Teemme aktiivista yhteistyötä luvallanne varhaiskasvatuksen, koulun ja muiden sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Kehityksellisten palveluiden vastaanotolle ohjaudutaan pääsääntöisesti terveydenhuollon ammattilaisen (esim. neuvolaterveydenhoitajan, kouluterveydenhoitajan tai lääkärin) kautta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä puhelimitse

Aikojen siirrot ja peruutukset arkisin klo 8-14. Sairaanhoitajan puhelinaika maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 12-14 (valitse numero 2).

Soita 05 220 2250

Tekstiviestiperuutus

Aikojen peruutus tekstiviestillä vuorokauden ympäri. Mainitse viestissä nimi, syntymäaika, peruttava aika ja ajanvarauksen toimipiste.

Lähetä viesti 045 739 59120

Kehityksen tuen tiimi

Terveydenhoitajan, lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen on luvallanne mahdollista konsultoida lapsenne tutkimuksiin tai hoitoon liittyvissä asioissa kehityksen tuen tiimiä. Konsultaatiotiimiin kuuluu kehityksellisten palveluiden vastaanoton lääkäri, sairaanhoitaja, psykologi sekä lasten kuntoutuksen fysioterapeutti, toimintaterapeutti ja puheterapeutti.

Tiimin tukea voidaan tarvita esimerkiksi tilanteissa, joissa lapsen kehityksestä, käyttäytymisestä, tarkkaavuudesta, vuorovaikutuksesta tai mielialasta nousee huoli kotona, neuvolassa, varhaiskasvatuksessa tai koulussa.

Vastuuhenkilö

Palveluesimies

Kehityksellisten palveluiden vastaanotto ja kehitysvammalääketiede

044 223 1751

Pipopäinen henkilö soittamassa puhelimella.

Enjaksa.fi

Enjaksa.fi on suunnattu vanhemmille. Palvelussa on muun muassa mahdollista tehdä huolikartoitus ja keskustella omista huolista chatissa ammattilaisen kanssa. Enjaksa.fi -chat on avoinna maanantaisin kello 14-16 ja perjantaisin kello 11-13.

Takaisin ylös