Siirry sisältöön

Merituulen asumispalveluyksikkö on lyhytaikaista ympärivuorokautista hoitoa, huolenpitoa ja kuntoutusta tarjoava ikääntyneille tarkoitettu yksikkö. Voit hakea Merituulen lyhytaikaishoidon asiakkaaksi esimerkiksi silloin, kun omaishoitajasi tarvitsee vapaata tai kotihoidon asiakkaana koet tarvitsevasi virkistystä ja toimintakykyäsi ylläpitävää kuntoutusta. Jaksolla tapaat toisia ihmisiä. Lyhytaikaisessa ympärivuorokautisessa palveluasumisessa saat apua ja tukea hoitajilta ympäri vuorokauden.

Lyhytaikaishoidon jaksoille pääsy edellyttää, että sinulle on tehty palvelutarpeen arviointi joko kotihoidossa tai omaishoidossa. Ole yhteydessä omaan asiakas- tai palveluohjaajaasi. Mikäli sinulla ei ole kotihoidon tai omaishoidon palveluja, lyhytaikaisjaksolle päästäksesi sinun tulee olla yhteydessä Sosiaalihuollon asiakasneuvontaan, joko puhelimitse tai sähköisen asioinnin kautta. Kokonaistilanteesi tarkastelu käynnistyy yhteydenoton jälkeen.

Merituulessa on 21 asiakaspaikkaa ja yksikkömme sijaitsee lyhyen matkan päässä Haminan keskustasta, terveysasema ja Hoiku ovat yksikön vieressä. Merituulen asiakkaana asut palvelutarpeesi mukaisesti joko yhden tai kahden hengen huoneessa. Saat apua hoitohenkilökunnalta niihin asioihin, joihin tarvitset apua ja antavat sinulle tarvitsemasi ohjauksen, hoidon ja huolenpidon. Tapaat jaksolla myös kuntohoitajan. Merituulen jaksoilla voit halutessasi osallistua mielenkiintosi ja toimintakykysi mukaan yksilöllisiin toiminta- ja ulkoiluhetkiin tai osallistua talon yhteisiin tapatumiin, esimerkiksi ulkoiluun, liikkumiseen, kulttuuriin ja harrastamiseen.

Maksat asumisestasi päiväkohtaisen asiakasmaksun, joka sisältää hoidon ja huolenpidon lisäksi täysihoidon mukaiset ruokailut. Sinulla on jaksolla mukanasi omat vaatteet ja lääkkeet sekä hygieniatuotteet (esim. vaipat). Asiakasmaksuperusteista saat lisätietoa ikääntyneiden asiakasohjauksesta.

Käyntitiedot

Tuulimyllynrinne a 8
49400 Hamina
Lisätiedot:
Sisäänkäynti Tuulimyllynrinteen puolelta

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Hoitajat Merituuli

0405694523 tai 0407140237

Vastuuhenkilö

Toni Lankinen

Palveluesimies

040 0778 929

Takaisin ylös