Siirry sisältöön

Miehikkälän Työpaja sijaitsee Kaakonkulmalla, Miehikkälän keskustassa, Saivikkailla. Toimintamme tapahtuu vanhassa idyllisessä puutalossa, joka on aikanaan toiminut Miehikkälän kunnantalona. Olemme täällä luonnon ympäröimänä. Henkilökuntaa meillä on kolmen ohjaajan verran.

Kuntakeskus ja Salpalinja museon ulkoalueet muodostavat ison osan työkohteistamme. Lisäksi teemme paljon erilaisia tilaustöitä yksityisille kuntalaisille. Pajalla toimii ompelimo, verstas, kutomo ja kirpputori. Nämä kaikki aktivoivat kuntoutujiamme. Tarkoituksenamme on tarjota kävijöillemme mahdollisimman monipuolisesti työnkaltaisia tehtäviä, jotta toiminta pysyy mielekkäänä. 

Toiminnan tavoitteena on tuottaa kuntouttavaa työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille sekä työ- tai päivätoimintaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Meiltä käsin ohjataan myös kunnan alueella olevia avotyötoimintalaisia. 

Asiakkaiden ikä sekä työ- ja toimintakyky vaihtelevat suuresti. Kaikille tehdään henkilökohtainen toteuttamissuunnitelma tavoitteista ja työtehtävistä. Työtoimintapäiviä voi olla yhdestä viiteen päivään viikossa.

Työtehtävämme muodostuvat muun muassa pienistä huonekalujen kunnostustöistä, mattojen kutomisesta, kotisiivouksista, ulkoaluetöistä, korjausompelusta ja monista muista tilaustöistä. Kävijämme huolehtivat myös työpajan puhtaanapidosta sekä pienistä huoltotöistä sisällä ja ulkona yhdessä ohjaajien kanssa. 

Käyntitiedot

Muurikkalantie 7
49700 Miehikkälä

Palveluajat

Arkisin klo 9–15

Ota yhteyttä

Miehikkälän työpajan työvalmentaja

Työvalmennus

040 848 7494

Miehikkälän työpajan ohjaaja

Kädentaidot

040 848 5986

Miehikkälän työpajan apulaistyönohjaaja

Verstas, ulkoalue ja kuljetus

040 675 5765

Takaisin ylös