Siirry sisältöön

Nuorisopsykiatrian poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan nuoria, joilla on mielenterveysongelmia, joiden hoitoon perustason palvelut ovat riittämättömiä.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka tarjoaa palvelujaan 13-17-vuotiaille nuorille ja heidän perheilleen. Jos hoito on alkanut alle 18-vuotiaana, voidaan sitä jatkaa 21 ikävuoteen asti yksilöllisen tarpeen mukaan.

Poliklinikalle nuori tulee lääkärin lähetteellä, koska kyse on erikoissairaanhoidosta. Lähetteen käsittelyn jälkeen nuorelle, perheelle tai lähiverkostolle ilmoitetaan tapaamisaika mahdollisimman pian. Jos nuori tarvitsee kiireellistä hoitoa, niin poliklinikan liikkuva Ensio-työryhmä voi tulla pikaisesti arvioimaan nuoren psyykkistä vointia yhdessä yhteydenoton tehneen ammatti-ihmisen kanssa.

Yhteydenotto puhelimitse nuoren äkillisestä hoidon tarpeesta voi tulla esimerkiksi kouluterveydenhuollosta tai sosiaalitoimesta. Jos avun hakeminen on vaikeaa tai epäselvää perheelle, niin poliklinikkaan voi olla suoraan yhteydessä. Selvitämme yhdessä tilanteen ratkaisua.

Käyntitiedot

Kauppakatu 5 B
48100 Kotka
Lisätiedot:
Käynti torin puolelta kauppakeskuksen sisäänkäynnin viereisestä ulko-ovesta. Poliklinikka sijaitsee 3. kerroksessa.

Ota yhteyttä

Nuorisopsykiatrian poliklinikka Kotka

020 633 3037

Katso myös

Takaisin ylös