Siirry sisältöön

Ravimiehentien palveluasunnot on ikääntyneiden ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Myllykosken keskustan tuntumassa. Yksikön tilat sijaitsevat kerrostalossa neljässä kerroksessa (kerrokset 3-6). Asiakaspaikkoja on 31.

Ravimiehentien palveluasunnot on sinulle tai läheisellesi mahdollinen vaihtoehto silloin, kun tarvitaan hoitoa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden, etkä voi enää asua omassa kodissa. Ravimiehentien palveluasunnoille muuttaminen edellyttää, että sinulle on tehty laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja olet saanut päätöksen ympärivuorokautisen palvelun saamiseksi. Tilanteesi arvioidaan kokonaisvaltaisesti päätöstä tehdessä. Tilanteesi arviointia varten ole yhteydessä Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakasneuvontaan, tai mikäli sinulla on jo kotihoidon tai omaishoidon palveluja, omaan asiakas- tai palveluohjaajaasi.

Jokaisella Ravimiehentien palveluasunnoilla asuvalla asiakkaalla on oma huone ja kylpyhuone. Asuntojen koot vaihtelevat 23,5 m² ja 45 m² välillä. Asut vuokraamassasi huoneessa ja vuokraasi sisältyy vesi- ja sähkömaksut. Asunnossasi on valmiiksi sähköisesti säädettävä sänky ja kaapistoja tavaroillesi. Saat kalustaa huoneesi haluamallasi tavalla, jotta saat sen kodikkaaksi. Voit elää ja asua turvallisesti omien toiveidesi ja tottumustesi mukaisesti. Voit halutessasi osallistua esimerkiksi ulkoiluun, liikkumiseen, kulttuuriin ja harrastamiseen. Hoitohenkilökunta avustaa sinua niissä asioissa, joissa tarvitset apua ja antavat sinulle tarvitsemasi ohjauksen, hoidon ja huolenpidon. Lisäksi saat tarvitsemasi lääkäri- ja terveydenhuoltopalvelut ja tarvittaessa lähetteet erikoissairaanhoitoon.

Ravimiehentien palveluasuntojen piha-alueella on mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun hoitohenkilökunnan kanssa. Talo sijaitsee rauhallisella, metsän ympäröimällä alueella ja talon ympäri kiertää ulkoiluun sopiva esteetön väylä, jossa on sopivasti penkkejä levähdystä varten. Olemme istuttaneet piha-alueelle hedelmäpuita ja marjapensaita. Kesäaikaan viljelemme myös erilaisia yrttejä ja salaattia.

Käyntitiedot

Ravimiehentie 12
46800 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Ravimiehentien palveluasunnot

Sairaanhoitaja

040 867 3391

Ravimiehentien palveluasunnot

3. kerros

040 867 3862

Ravimiehentien palveluasunnot

4. kerros

040 867 3786

Ravimiehentien palveluasunnot

5. kerros

040 746 7016

Ravimiehentien palveluasunnot

6. kerros

040 827 5337

Ravimiehen palveluasunnot

Alatiimin sairaanhoitaja

040 489 9397

Ylätiimin sairaanhoitaja

040 483 1597

Vastuuhenkilö

Marja Tapiola

Palveluesimies

0400 656 489

Takaisin ylös