Siirry sisältöön

Saviniemen hoivakoti on ikääntyneille asiakkaille tarkoitettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Haminan keskustan tuntumassa. Saviniemen hoivakodissa on 70 asiakaspaikkaa viidellä erillisellä osastolla.

Voit hakea Saviniemen hoivakotiin, kun tarvitsemasi hoivan ja huolenpidon määrä on kasvanut niin suureksi, että et voi asua enää omassa kodissasi kevyemmin annettavien palvelujen turvin. Saviniemen hoivakotiin muuttaminen edellyttää, että sinulle on tehty laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja olet saanut päätöksen ympärivuorokautisen palvelun saamiseksi. Tilanteesi arvioidaan kokonaisvaltaisesti päätöstä tehtäessä. Tilanteesi arviointia varten ole yhteydessä Kymenlaakson hyvinvointialueen sosiaalihuollon asiakasneuvontaan, tai mikäli sinulla on jo kotihoidon tai omaishoidon palveluja, omaan asiakas- tai palveluohjaajaasi.

Saviniemen hoivakodissa on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Voit elää ja asua turvallisesti omien toiveidesi ja tottumustesi mukaisesti. Hoitohenkilökunta avustaa sinua niissä asioissa, joissa tarvitset apua ja antavat sinulle tarvitsemasi ohjauksen, hoidon ja huolenpidon. Saviniemen hoivakodissa saat tarvitsemasi lääkäri- ja terveydenhuoltopalvelut ja tarvittaessa lähetteet erikoissairaanhoitoon.

Saviniemen hoivakodilla asut vuokraamassasi huoneessa. Vuokraasi sisältyvät vesi- ja sähkömaksut. Asunnossasi on valmiiksi sähköisesti säädettävä sänky ja kaapisto tavaroillesi. Saat kalustaa huoneesi haluamallasi tavalla, jotta saat sen itsellesi miellyttäväksi. Saviniemen hoivakodissa voit halutessasi osallistua esimerkiksi ulkoiluun, liikkumiseen, kulttuuriin ja harrastamiseen.

Saviniemen hoivakoti sijaitsee Haminan keskustan tuntumassa, lähellä kaikkia palveluja.

Käyntitiedot

Reutsinkatu 3
49400 Hamina

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Kati Lahti

Palveluesimies

Saviniemi 1 (Pihlaja, Vaahtera ja Lehmus)

0400675862

Toni Lankinen

Palveluesimies

Saviniemi 2 (Vanamo ja Kanerva)

040 0778 929

Pihlajakoti

0401991510

Vanamokoti

0401991508

Vaahterakoti

0401991511

Kanervakoti

0401991509

Lehmuskoti

0401991512

Takaisin ylös