Siirry sisältöön

Influenssarokotus on kausittainen

Influenssarokote antaa suojaa influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan. Rokote annetaan kausiluontoisesti vuosittain syksyn ja talven aikana. Kymenlaaksossa jaamme maksuttomia influenssarokotteita niin kauan, kuin niitä riittää.

Rokotteita annetaan terveysasemilla, ja rokotukseen tullaan aina ajanvarauksella. Ajan rokotukseen voi varata verkossa asiointipalvelu Hyviksessä vuorokauden ympäri tai olemalla puhelimitse yhteydessä terveysasemien ajanvaraus- ja asiointinumeroon.

Ajanvaraus influenssarokotukseen

Asioi sähköisesti

Sähköisessä asiointipalvelussa voit varata ja siirtää useimpia aikoja ja täyttää esitietolomakkeita.

Siirry asiointipalveluun

Ota yhteyttä puhelimitse

Terveysasemien puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-20. Voit jättää takaisinsoittopyynnön klo 8-14.

Soita 05 220 2000

Kuulovammaisia palvelemme tekstiviestitse.

Lähetä viesti 050 902 4017

Influenssarokotteen hankkiminen omakustanteisesti

Mikäli ei kuulu maksuttoman influenssarokotuksen piiriin, voi influenssarokotteen hankkia reseptillä apteekista omakustanteisesti. Rokotettavan tulee ottaa apteekista ostettu rokote mukaan walk in -rokotuksiin tai muuhun sovittuun terveydenhuollon käyntiin, jossa se voidaan antaa.

Reseptipyynnöt omakustanteista influenssarokotetta varten lähetetään terveysasemille sähköisen asiointipalvelun kautta yhteydenottolomakkeella. Sähköiseen asiointiin pääsee osoitteessa oma.hyvis.fi(siirryt toiseen palveluun). Palvelun käyttö vaatii vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista, tehdään reseptipyyntö soittamalla terveysasemien asiointi- ja ajanvarausnumeroon p. 05 220 2000.

Takaisin ylös