Siirry sisältöön

Hoitoa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa

Tuki- ja liikuntaelimiin liittyviä oireita ja sairauksia tutkitaan ja hoidetaan terveysasemilla, kirurgian poliklinikoilla ja vuodeosastoilla.

Kirurgisen poliklinikan palveluihin kuuluvat kirurgisten sairauksien selvittely, tutkimukset, toimenpiteet ja hoito sekä sairauksiin liittyvä ohjaus. Meille tullaan hoitoon lähetteellä. Tuki- ja liikuntaelinkirurgian erikoisaloja ovat luu- ja tukielinkirurgia, traumatologia, käsikirurgia ja selkäkirurgia. Asiantuntijahoitajina yksikössä toimivat luustohoitajat, ja meillä toimii myös kipsipoliklinikka.

Poliklinikalta ohjataan tarpeen mukaan leikkaushoitoon. Leikkausajankohta sovitaan hoidon kiireellisyyden perusteella. Jonotustilanteen saat tietoosi Leiko-yksiköstä.

Kymenlaakson keskussairaalassa osastolla 3 ja 5 hoidamme sairaalahoitoa tarvitsevia kirurgisia potilaita. Osastolla 3 hoidamme tuki- ja liikuntaelinkirurgisista potilaista tekonivel-, jalka- ja traumapotilaita. Osastolla 5 hoidamme selkäpotilaat sekä käsitraumapotilaita. Meille tullaan lähetteellä tai päivystyksen kautta.

Jos sinulla on ongelmia tuki- ja liikuntaelimiin liittyen, ota ensin yhteyttä terveysasemaan. Hoitaja tai lääkäri arvioi hoidontarpeesi ja saat tarvittaessa lähetteen eteenpäin esimerkiksi kirurgian poliklinikalle.

Asioi sähköisesti

Sähköisessä asiointipalvelussa voit varata ja siirtää useimpia aikoja ja täyttää esitietolomakkeita.

Siirry asiointipalveluun

Ota yhteyttä puhelimitse

Terveysasemien puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-20. Voit jättää takaisinsoittopyynnön klo 8-14.

Soita 05 220 2000

Kuulovammaisia palvelemme tekstiviestitse.

Lähetä viesti 050 902 4017

Infotilaisuudet kaatumisen ehkäisystä ja nivelrikkoa sairastaville

Järjestämme infotilaisuuksia kaatumiseen ehkäisystä ja nivelrikkoa sairastaville. Teamsin välityksellä järjestettävät infotilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Tuki- ja liikuntaelinten hoitoon ja tutkimukseen erikoistuneet toimipisteet

Terveysasemat ja yhteystiedot

Takaisin ylös