Siirry sisältöön

Muuton vuoksi Karhulan rokotuspiste on 25.4.2023 avoinna poikkeuksellisesti vain kello 12-13. Karhulan rokotuspiste aloittaa uudessa paikassa keskiviikkona 26.4.2023 kello 8. Rokotuspisteen uusi sijainti on Karhulan terveysaseman alakerrassa, osoitteessa Vesivallintie 18, Kotka. Rokotuspisteeseen ei kuljeta terveysaseman pääovesta, vaan rokotuspisteellä on oma sisäänkäynti. Rokotuspiste sijaitsee terveysasemarakennuksen alakerroksessa.

Rokotuspiste on toiminut tähän saakka Karhulantiellä entisissä terveys- ja hyvinvointipiste Luotsin tiloissa. Rokotuspisteen muuton taustalla on muun muassa koronarokotusten väheneminen, jolloin rokotuspisteen tilantarve on vähentynyt.

Karhulan ja Kouvolan rokotuspisteissä annetaan korona- ja influenssarokotuksia sekä ajanvarauksella että walk in -rokotuksissa ilman ajanvarausta.

Karhulan rokotuspiste palvelee tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 8-13. Rokotuksia annetaan kello 12.45 saakka.

Kauppakeskus Valtarissa sijaitseva Kouvolan rokotuspiste palvelee maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 8-13. Rokotuksia annetaan kello 12.45 saakka.

Rokotuspisteiden rokotevalikoima laajenee

Toukokuun alusta lähtien rokotuspisteillä annetaan korona- ja influenssarokotuksen lisäksi myös muita kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvia rokotuksia. Rokotuksia annetaan sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Näitä maksuttomia aikuisten kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvia rokotteita ovat muun muassa jäykkäkouristus-, kurkkumätä- ja MPR-rokote sekä puutiaisaivokuumerokote tietyin kriteerein. Rokotuspisteellä rokotetaan myös tilanteissa, joissa asiakas tuo oman rokotteen. Rokotuspisteillä ei anneta matkailijoiden rokotuksia.

Tietoa aikuisten rokotusohjelmasta ja ajanvarauksesta täältä: https://kymenhva.fi/terveys-ja-sairaanhoito/rokotukset/

Kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvia rokotuksia annetaan ajanvarauksella edelleen myös terveysasemilla.

Takaisin ylös