Siirry sisältöön

Syöpätautien poliklinikka sijaitsee Kymenlaakson Keskussairaalassa. Poliklinikalla hoidetaan ja seurataan aikuisia eri syöpätauteihin sairastuneita (pois lukien hematologiset- ja gynekologiset syövät) potilaita.

Poliklinikalle saavutaan aina lääkärin lähetteellä. Lääkärin tekemän hoidontarpeenarvioinnin ja hoitokeskustelun jälkeen Kymenlaakson keskussairaalan syöpätautien poliklinikalla aloitetaan lääkehoidon tai sädehoidon hoidon suunnittelu ja toteutus. Hoitojaksojen aikana ja jälkeen arvioidaan tilanne ja suunnitellaan tarvittaessa jatkohoidot sekä seurannat. Potilaan hoito toteutuu moniammatillisesti.

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa syöpätautien poliklinikan lääkärin vastaanotolle, on osastofarmaseutti sinuun yhteydessä puhelimitse lääkelistan ajantasaistamiseksi.

Käyntitiedot

Kymenlaakson keskussairaala
Kotkantie 41, Kotka

Syöpätautien poliklinikka sijaitsee sairaalan pohjakerroksessa.

Palveluajat

Potilaiden vastaanotto arkisin klo 8-15.

Yhteystiedot

Syöpätautien poliklinikka

Puhelinaika arkisin klo 8–15

05 220 2409

Syöpätautien poliklinikalle varatun ajan peruminen

Puhelimitse

Voit perua ajan puhelimitse arkisin virka-aikaan.

Soita 05 220 2409

Puhepostilla

Iltaisin ja öisin klo 15-8 sekä viikonloppuisin peruutukset puhepostiin. Kuuntele nauhalta ohjeet ja toimi niiden mukaisesti.

Soita 05 220 2409

Tekstiviestillä

Lähetä tekstiviesti, jossa kerrot henkilön nimen ja syntymäajan, tiedon, ketä ajanvaraus koskee sekä peruttavan ajan (pvm + klo).

Lähetä viesti 045 7395 9952
Takaisin ylös