Siirry sisältöön

Peltokujan päivätoimintayksikkö sijaitsee eteläisessä Kouvolassa, pienessä Inkeroisten taajamassa Kymijoen läheisyydessä. Inkeroisissa meillä on käytettävissämme kirjasto, lähikaupat, kuntosali ja muut pienen taajaman palvelut. Peltokujan päivätoimintayksikkö tarjoaa päivätoimintaa aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille. 

Peltokujan päivät koostuvat erilaisista toimintatuokioista kuten ulkoilusta, kuntoilusta, askartelusta, erilaisista peleistä, musiikkituokioista, ruuanlaitosta, leipomisesta ja puutöistä sekä pienimuotoisesta retkeilystä esimerkiksi laavulle makkaranpaistoon. Perjantaisin käymme kuntosalilla. Meillä on myös pieni piha, jossa kesäaikaan grillailemme, oleskelemme ja teemme pienimuotoisia pihanhoitotöitä kukkien istuttamisineen ja kitkemisineen.  Toimintoihin osallistuminen on vapaaehtoista ja toisinaan on lupa vain olla.

Päivittäinen toimintamme pohjautuu asiakkaille laadittuihin yksilöllisiin toteuttamissuunnitelmiin. Toimintamme on joustavaa ja olosuhteiden niin vaatiessa voimme myös muuttaa suunnitelmiamme.

Työtämme ohjaavia periaatteita ovat asiakkaiden yksilöllinen ja voimavaralähtöinen kohtaaminen asiakkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Yksikkömme pieni koko suo tähän hyvät mahdollisuudet. Päivätoiminta tarjoaa asiakkaille virikkeellisen toiminnan ja päivästruktuurin ohella sosiaalisia suhteita turvallisessa ympäristössä ja ilmapiirissä. Yhteistyö asiakkaidemme kotien kanssa on tiivistä ja päivätoiminta tukee myös asiakkaiden läheisten jaksamista.

Käyntitiedot

Peltokuja 8 B
46900 Inkeroinen

Palveluajat

Arkisin klo 9–15

Poikkeuksia aukioloajoissamme

Olemme suljettuna 8.7.-4.8.2024.

Yhteystiedot

Peltokujan päivätoiminta

Ohjaajat

040 570 9825

Takaisin ylös