Siirry sisältöön

Taika on aloittanut toimintansa kesällä 2021 Kuusankosken keskustassa entisissä Kouvolan seudun ammattiopiston tiloissa. Asiakkaitamme ovat kehitysvammaiset ja työikäiset aikuiset. Tarjoamme myös vammaispalvelulain mukaista päivätoimintaa asiakkaillemme. Ohjaajia meillä työskentelee noin 15. Kommunikoimme asiakkaidemme kanssa selkokielellä, puhekielellä ja tukiviittomia apuna käyttäen. 

Ryhmämme saadaan jaettua pieniksi ja ryhmähuoneemme ovat isoja sekä äänieristettyjä. Taikasta löytyvät tilat mm. leivonnalle, kädentaidoille, kauneudenhoidolle, lautapeleille, rentoutukselle, liikunnalle, musiikille ja puutöille. Tiloistamme löytyvät myös oleskelulle varatut tilat sekä elämyshuone.

Erittäin vahvaa tukea tarvitseville asiakkaille meillä on oma ryhmätila. Tässä ryhmässä meillä on asiakkaita, joilla on haasteita ryhmätoiminnoissa sekä käyttäytymisessä sosiaalisissa tilanteissa. 

Taikassa ulkoillaan säännöllisesti eri ryhmäkokoonpanojen kanssa sekä ajoittain myös katselemme elokuvia ja laulamme karaokea porukassa. Ryhmät ja toiminnot ovat muodostuneet asiakkaiden toiveiden pohjalta, kuten asiakkaiden toivoma viikoittainen sählyryhmä.

Käyntitiedot

Kauppakatu 1-3 C
45700 Kuusankoski

Palveluajat

Arkisin klo 9–15

Ota yhteyttä

Päivätoiminta Taika

Ohjaajat

040 159 5297

Takaisin ylös