Siirry sisältöön

Jos silmissäsi on vaivaa tai epäilet silmäsairautta, voit ensimmäiseksi varata ajan esimerkiksi terveysasemalle tai työterveyspalveluihin. Mikäli sinulla todetaan erikoissairaanhoitoa vaativa silmäsairaus, tai tilanteesi vaatii lisätutkimuksia erikoissairaanhoidossa, tehdään tarpeen mukaan lähete eteenpäin. 

Hoitoon lähetteellä myös päivystyksellisissä tilanteissa. Epäillessäsi päivystyksellistä hoitoa vaativaa silmäsairautta, olethan ensimmäiseksi yhteydessä omalle terveysasemalle, työterveyspalveluihin tai yleispäivystykseen. Mikäli hoitosi on jo alkanut silmäyksikössä ja silmäsairautesi tila heikkenee, tai sinulla on muuten kysyttävää silmäsairautesi hoitoon liittyen, ole tällöin yhteydessä suoraan silmäyksikköön.

Ota yhteyttä terveysasemaan

Asioi sähköisesti

Sähköisessä asiointipalvelussa voit varata ja siirtää useimpia aikoja ja täyttää esitietolomakkeita.

Siirry asiointipalveluun

Ota yhteyttä puhelimitse

Terveysasemien puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-20. Voit jättää takaisinsoittopyynnön klo 8-14.

Soita 05 220 2000

Kuulovammaisia palvelemme tekstiviestitse.

Lähetä viesti 050 902 4017

Silmien hoito ja tutkimus

Hoidamme ja tutkimme silmiin liittyviä sairauksia tekemällä esimerkiksi

Tyypillisimpiä silmiin liittyviä toimenpiteitä ovat

Tutkimukset ja toimenpiteet tehdään Kymenlaakson keskussairaalassa silmäyksikössä. Vastaanottoja pitävät sekä lääkärit että hoitajat. Lisäksi hoidamme sairaalahoitoa tarvitsevia silmäpotilaita operatiivisella osastolla 1. Potilaat voivat tulla yksikköön tutkimuksen tai toimenpiteen seurauksena.

Mikäli hoitosi on jo alkanut silmäyksikössä ja silmäsairautesi tila heikkenee, tai sinulla on muuten kysyttävää silmäsairautesi hoitoon liittyen, ole tällöin yhteydessä suoraan Silmäyksikköön.

Silmien hoidon toimipisteet ja yhteystiedot

Takaisin ylös