Siirry sisältöön

Toimintakeskus Kuntola sijaitsee Kouvolan Viitakummussa. Saman katon alla naapureinamme toimivat nuorten työpajat ja joustavan perusopetuksen luokka. Asiakkainamme ovat pääsääntöisesti kehitysvammaiset ja työikäiset aikuiset päivätoiminnan asiakkaat. Ohjaajia Kuntolassa työskentelee viisi.

Toimintaa suunnitellaan asiakaslähtöisesti. Säännöllisin väliajoin pidämme asiakaskokouksia, joissa asiakkailla on mahdollisuus kertoa toiveistaan. Käytämme kommunikaatiokuvia ja tukiviittomia vaihtoehtoisina kommunikaatiomenetelminä kommunikoinnin tukemiseksi sekä itsemääräämisoikeuden mahdollistamiseksi.

Toimintamme sisältää askartelua, päivittäisiä ulkoiluja, lautapelejä, leivontatuokioita, musiikkia ja kädentaitoja kuten erilaisia käsitöitä. Asiakkaillamme on käytössä myös asiakastietokone.  

Viikoittain katselemme elokuvia, laulamme karaokea, kuuntelemme toivemusiikkia sekä järjestämme levyraateja. Kuukausittain teemme autoretkiä lähialueella ja kirjastossa käymme lainaamassa kirjoja ja elokuvia. Teemapäivät huomioimme vuodenkulussa, joka näkyy askarteluissa ja teemajuhlissa. 

Käyntitiedot

Viitakummuntie 2
45200 Kouvola

Palveluajat

Arkisin klo 9–15

Poikkeuksia aukioloajoissamme

Olemme suljettuna 8.7-4.8.2024.

Ota yhteyttä

Toimintakeskus Kuntola

Ohjaajat

040 861 3901

Takaisin ylös