Siirry sisältöön

Hyvinvointia edistävät keskustelut 65 vuotta täyttäneille kymenlaaksolaisille

Yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa tarjoaa hyvinvointia edistävä keskustelu sinulle 65 vuotta täyttänyt, joka et ole säännöllisen sosiaalipalvelun piirissä. Saat tukea oman hyvinvointisi edistämiseen, tulevaisuutesi suunnitteluun ja tietoa palveluista ennakolta. Keskustelun sisältö käsittelee esimerkiksi asumista, hyvinvointia, toimintakykyä ja arjen sujuvuutta. Keskustelu sopii myös silloin, jos sinulla on huoli omasta pärjäämisestäsi, mutta ei vielä selkeää palvelun tarvetta.
Keskustelu käydään luottamuksellisesti puhelimitse ja tarvittaessa kotikäynnillä. Palvelu on maksuton.

Ajanvaraus hyvinvointia edistävään keskusteluun

Varaa aika puhelimitse

Ajanvaraus on avoinna arkisin klo 9-11.

Soita 05 220 6150

Varaa aika asiointipalvelussa

Kirjautumista varten tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kirjaudu asiointipalveluun

Ohje sähköiseen ajanvaraukseen

Valitse Ajanvaraus > Siirry ajanvaraukseen > Varaa aika > Ikääntyneiden palvelut > Ikääntyneiden hyvinvointia edistävä neuvonta ja ohjaus.

Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen on yhteistyötä

Kymenlaakson alueella tehdään tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kesken asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi (hyte-työ). Tavoitteena on kymenlaaksolaisten hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn lisääminen, sairauksien ja syrjäytymisen ehkäisy sekä osallisuuden vahvistaminen. Panostamme ennaltaehkäisyyn ja matalan kynnyksen palveluihin sekä vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin yhä varhaisemmassa vaiheessa.

Hyvinvointialueen sosiaalipalveluiden ennaltaehkäisevät palvelut tarjoavat neuvontaa ja ohjausta hyvinvointiin liittyvissä asioissa esimerkiksi eri tilaisuuksissa tai yksilöllisesti. Neuvonta ja ohjaus toteutetaan usein tiiviissä yhteistyössä eri asiantuntijoiden kanssa esim. kuntien ja muiden toimijoiden kohtaamispaikoissa.

Jos haluat yhdistyksen tai järjestön tilaisuuteen tai tapahtumaan sosiaalipalveluiden asiantuntijaa, voit olla yhteydessä yllä olevaan ajanvarausnumeroon.

Lisätietoja

Nina Paavolainen

Palveluesimies

nina.paavolainen@kymenhva.fi

040 178 1985

Takaisin ylös