Siirry sisältöön

Fysioterapian ryhmäkuntoutus

Fysioterapiayksiköissämme tarjotaan ryhmäkuntoutusta, johon ohjaudut fysioterapeutin vastaanoton kautta. Fysioterapeutti arvioi sinulle yksilöllisesti sopivan kuntoutusryhmän.

Ryhmässä harjoittelet fysioterapeutin ohjauksessa sinulle sopivalla harjoitustasolla. Harjoittelun ohella saat ohjausta ja neuvontaa omatoimiseen harjoitteluun sekä tietoa kuntien ja järjestöjen tarjoamista liikuntapalveluista.

Kuntoutuksen tavoitteena on edistää toimintakykyä ja helpottaa oireita. Kuntoutujana osallistut aktiivisesti kuntoutukseesi yhdessä ammattilaisen kanssa. Kuntoutuksen asiakkaana voit varata ajan soittamalla kuntoutuksen ajanvaraukseen.

Ota yhteyttä kuntoutukseen

Kuntoutuksen ajanvaraus

Kuntoutuksen ajanvaraus palvelee ma-pe klo 9-12. Halutessasi voit jättää takaisinsoittopyynnön. Numerosi tallentuu järjestelmään ja sinulle soitetaan takaisin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa klo 8-15.

Soita 05 220 2140

Varatun ajan peruminen

Varatun ajan peruminen on mahdollista tekstiviestillä. Kirjoita viestiin nimi, syntymäaika ja peruttava aika (päivämäärä, paikka ja kellonaika).

Lähetä viesti 050 902 0030

Ajankohtaista kuntoutuksen ryhmätoiminnassa

Tervetuloa alaraaja-amputoitujen omiin liikuntaryhmiin

Ryhmien tavoitteena on tukea alaraaja-amputoitujen kotona selviytymistä ja parantaa tai ylläpitää heidän toimintakykyään. Liikuntaryhmässä voi …

Uutiset 24.4.2023

Takaisin ylös