Siirry sisältöön

Fysioterapeutti auttaa myös etänä

Fysioterapian etäkuntoutus on matalan kynnyksen palvelu yli 16-vuotiaille asiakkaillemme, joiden hoito ei edellytä läsnäoloa paikan päällä. Etävastaanotto- tai puhelinajan voit varata silloin, kun sinulla on tarve fysioterapeutin ohjaukselle tai neuvonnalle.

Voit saada apua ja ohjausta esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

Palvelua etäyhteydellä ja puhelimessa

Etävastaanottoa varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on riittävän nopea internet-yhteys, kamera, mikrofoni ja kaiutin. Ohjaus ja neuvonta onnistuvat myös puhelimitse.

Kymenlaakson hyvinvointialueen käytössä olevat videoyhteyspalvelut ovat tietoturvallisia.

Ajanvaraus

Varaa aika asiointipalvelussa

Voit varata ajan fysioterapeutin etävastaanotto- tai soittoajan asiointipalvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kirjaudu asiointipalveluun

Varaa aika puhelimitse

Jos sinulla ei ole käytössä älylaitteita, voit varata ajan fysioterapeutille puhelimitse. Puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 7-20.

Soita 05 220 2000

Näin varaat fysioterapeutin etävastaanotto- tai soittoajan asiointipalvelun kautta

  1. Kirjaudu asiointipalveluun. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
  2. Valitse: Siirry ajanvarauspalveluun > Siirry ajanvaraukseen > Siirry varaamaan aikoja > Kuntoutuspalvelut > Fysioterapeutin etävastaanottoaika tai Fysioterapeutin soittoaika.
  3. Kirjoita kohtaan lisätietoa: sähköpostiosoitteesi, jos varaat etävastaanottoaikaa ja puhelinnumerosi, jos varaat soittoajan.
  4. Ennen etävastaanotto- tai soittoaikaa täytä kuntoutuksen esitietolomake asiointipalvelussa. Löydät esitietolomakkeen: Valitse asiointi > Kuntoutuspalvelut ja apuvälineet > Kuntoutuksen esitietolomake.

Ajan peruminen

Aika tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Perumattomasta käynnistä voidaan veloittaa maksu 18 vuotta täyttäneiltä.

Peru aika asiointipalvelussa

Voit perua ajan asiointipalvelun kautta. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kirjaudu asiointipalveluun

Peru aika tekstiviestillä tai puhelimitse

Voit perua ajan tekstiviestillä. Kirjoita viestiin nimi, syntymäaika ja peruttava aika (päivämäärä, paikka ja kellonaika).

Lähetä tekstiviesti 050 902 0030

Voit perua ajan puhelimitse arkisin klo 9-12.

Soita 05 220 2140

Apua chatista ja Omaolosta

Keskustele chatissa

Fysioterapian chat on tarkoitettu yli 16-vuotiaille ja on avoinna arkisin klo 9-11. Chatissa voit saada maksutonta fysioterapeutin ohjausta ja neuvontaa kuntoutukseen liittyvissä asioissa matalalla kynnyksellä. Chatin kautta ei voi varata vastaanottoaikoja. Chatin löydät sivun alareunan puhekuplaikonista. Valitse Chat-palveluista Fysioterapian chat.

Kun sinulla on oire, tee Omaolon oirearvio

Saat arvion hoidontarpeesta nopeasti, kun täytät omaan oireeseesi sopivan oirearvion digitaalisesti Omaolo-palvelussa. Omaolo palvelee yli 15-vuotiaita kymenlaaksolaisia vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Täytä Omaolon oirearvio

Palvelun vastuuhenkilö

Annika Takanen

Palveluesimies

Kotikuntoutus

annika.takanen@kymenhva.fi

Takaisin ylös