Siirry sisältöön

Kuntorinne B:n ympärivuorokautisen palveluasumisen asumisyksikössä saat henkilökunnaltamme yksilöllistä tukea ja ohjausta sekä tarvitsemaasi hoitoa ja huolenpitoa vuorokaudenajasta riippumatta. Toimintamme perustuu sinun tarpeidesi ja voimavarojesi tunnistamiseen. Tavoitteenamme on tukea sinua elämässäsi ja avustamme sinua ylläpitämään toimintakykyäsi ja omatoimisuuttasi itsemääräämisoikeuttasi kunnioittaen. Tuemme sinua elämään mahdollisimman itsenäisesti voimavarojesi ja kykyjesi mukaan ja tekemään elämääsi koskevia itsenäisiä päätöksiä. Saat Kuntorinne B:n ohjaajilta riittävän avun ja tuen, joita tarvitset päivittäisissä toimissasi. Tavoitteenamme on, että saat elää kanssamme hyvää ja omannäköistäsi elämää.

Kuntorinne B:ssä asut omassa asunnossasi, jonka saat sisustaa itsellesi mieluisaksi. Huoneeseesi ei kukaan tule ilman lupaasi. Kuntorinteessä kunnioitamme yksityisyyttäsi sekä tekemiäsi valintoja ja toiveita. Sinulla on käytössäsi kaikille asiakkaille tarkoitetut yhteiset tilat, joissa pääset liikkumaan turvallisesti ja esteettömästi. Kohtaamme sinut yksilönä ja tasavertaisena ihmisenä.

Kuntorinne B sijaitsee Kuusankosken Mäkikylässä, rauhallisella ja metsäisellä alueella, noin kolmen kilometrin päässä Kuusankosken keskustan palveluista.

Käyntitiedot

Kalliojärvenpolku 6
45740 Kouvola

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden

Yhteystiedot

Kuntorinne B ohjaajat

040 483 3236

Vastuuhenkilö

Liisa Ekroth

Palveluesimies

050 310 0390

Katso myös

Takaisin ylös