Siirry sisältöön

Keitä ovat Prototyypit?

Syksyllä 2019 käynnistimme projektin, jonka tavoitteena on ottaa Kymenlaakson asukkaat mukaan alueen sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen. Alueemme Prototyypeillä on jo viides toimintavuosi meneillään.

Prototyypeiksi kutsutun online-yhteisön työskentely on ollut aktiivista ja yhteisössä on keskusteltu monista sote-palveluihin liittyvistä aiheista. Prototyyppien ajatuksia, ideoita ja kannanottoja on hyödynnetty palvelujen kehittämisessä, mutta koska palveluita tarvitaan aina alati muuttuvassa maailmassa, on Prototyyppienkin työlle edelleen kysyntää. Vuodesta 2023 alkaen Prototyypit ovat päässeet auttamaan myös pelastuslaitoksen palveluiden kehittämisessä.

Miten osallistuminen toimii?

Prototyyppinä saat:

Osallistuminen tapahtuu anonyymisti verkossa suljetulla verkkoalustalla. Jokainen osallistuja saa osallistumista varten omat henkilökohtaiset tunnukset. Työskentely tapahtuu aktiivijaksoissa, joissa vastataan erilaisiin hyvinvointialueen palveluja koskeviin kysymyksiin. Jokainen aktiivijakso kestää noin viikon ja aktiivijakson kysymyksiin vastaaminen vie maltillisen ajan. Työskennellä voi itselleen sopivaan tahtiin.

Etsimme koko ajan uusia Prototyyppejä – tule mukaan!

Etsimme nyt joukkoomme uusia Prototyyppejä! Onko sinulla sosiaali-, terveys- tai pelastuslaitoksen palveluihin liittyviä ideoita ja ajatuksia, joita et ole päässyt vielä kertomaan? Nyt on tilaisuutesi loistaa! Etsimme yhteisöön mukaan jälleen uusia Prototyyppejä. Prototyypiksi voi ilmoittautua kuka tahansa yli 16-vuotias kymenlaaksolainen.

Osallistumalla porukkaan voit vaikuttaa siihen, millaisia ovat oman asuinalueesi tulevaisuuden sote- ja pelastuslaitoksen palvelut! Edustat yhteisön jäsenenä kymenlaaksolaisten ihan tavallisten tyyppien ääntä, sillä kaiken kehitystyön keskiössä ovat Kymenlaakson hyvinvointialueen toiminnan tärkeimmät ihmiset – seutumme asukkaat.

Kiinnostuitko?

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä ja tule mukaan Prototyyppien toimintaan.

Ilmoittaudu

Astu sisään yhteisöön

Kun sinulla on tunnukset, pääset kirjautumaan yhteisöön alla olevasta linkistä.

Kirjaudu sisään

Kysy lisää Prototyypeistä

Kaarina Tilli

Asiakaskokemuspäällikkö

Asiakaskokemus

kaarina.tilli@kymenhva.fi

Takaisin ylös