Siirry sisältöön
Aika:
18.4.2024 17:00 - 18.04.2024 19:00
Paikka:
Etätilaisuus Teams-sovelluksella

Järjestämme kaikille kymenlaaksolaisille avoimet etätilaisuudet, joissa kerrotaan Kymenlaakson hyvinvointialueen palveluverkon ja -rakenteen uudistuksista. Tilaisuuksiin on mahdollista jättää kysymyksiä ennakkoon tai esittää niitä etätilaisuudessa.

Kymenlaakson hyvinvointialueen viranhaltijat ovat jalkautuneet kevään aikana aiheen tiimoilta muun muassa kauppakeskuksiin ja järjestöjen tapahtumiin eri puolille Kymenlaaksoa. Etätilaisuudet päättävät kevään keskustelutilaisuuksien sarjan.  

Tilaisuudessa aiheina ovat palveluverkon ja -rakenteen valmistelun tilanne ja perustelut muutostarpeille, sosiaalihuollon asiakasneuvonta, päätöksenteko sekä terveydenhuollon palvelut nyt ja tulevaisuudessa.

Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia. Tilaisuuden jälkimmäinen tunti on varattu yleisön kysymyksille ja niihin vastaamiselle, joten tilaisuuksien kesto riippuu kysymyksien määrästä. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää kirjallisesti Q&A-osion kautta. Tilaisuuden tallenne julkaistaan tällä sivulla viimeistään viikon kuluttua etätilaisuuden ajankohdasta. 
 
Huomioithan, että kyseessä on Teams-pohjainen etätilaisuus. Älypuhelimella tai tabletilla liittyessä laite pyytää ensin lataamaan Teams-sovelluksen sovelluskaupasta. Verkkoselaimella ei tarvita erillistä sovellusta, suosittelemme ensisijaisesti Microsoft Edge -selainta.   

Onko sinulla aiheeseen liittyvä kysymys, johon toivoisit meiltä vastausta? Voit jättää kysymyksesi jo ennakkoon viimeistään päivää ennen etätilaisuutta.  

Takaisin ylös