Siirry sisältöön
Aika:
7.11.2023 13:00 - 07.11.2023 15:00
Paikka:
Hiljainen huone, Ratamokeskus
Ruskeasuonkatu 3, 45100 Kouvola
Osallistujamäärä:
8
Hinta:
Maksuton

Apua ja tukea mielialaoireisiin matalalla kynnyksellä

Mielialaryhmä tarjoaa varhaisen vaiheen tukea, jos sinulla tai läheiselläsi on mieliala- tai masennusoireilua ja tarvitset siihen apua. Kouvolassa järjestettävä mielialaryhmä kokoontuu Ratamokeskuksen Hiljaisessa huoneessa kuuden viikon ajan kerran viikossa tiistaisin klo 13–15.

Ryhmässä tukea tarjoavat sekä terveydenhuollon ammattilaiset että kokemusasiantuntijat. Yhdessä käsiteltäviä teemoja ovat esimerkiksi masennuksen noidankehä, arvostukset ja pelot sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Ryhmän tarkoituksena on antaa apua ja tukea mieliala- tai masennusoireiden kanssa pärjäämiseen. 

Ryhmään osallistumiseen ei tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Ennen ryhmän alkua ohjaaja on yhteydessä ryhmään ilmoittautuneisiin.

Ryhmätapaamisten jälkeen osallistujalla on mahdollisuus jatkaa kokemusasiantuntijan ohjaamassa ryhmässä neljän kerran ajan. Kokemusasiantuntijan ryhmä käynnistyy mielialaryhmän jälkeen.

Näin ilmoittaudut mukaan

  1. Klikkaa ilmoittautumispainiketta.
  2. Kirjaudu Asiointipalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  3. Valitse “Ajanvaraus”.
  4. Valitse “Siirry varaamaan aikoja”.
  5. Mielialaryhmä löytyy Mielenterveys- ja päihdepalvelujen ryhmätoiminnan alta.

Ryhmään on mahdollista osallistua myös soittamalla mielenterveys- ja päihdepalvelujen neuvontaan p. 05 220 2150 (arkisin klo 7–18).

Lisätietoa ryhmästä

Helena Eskola

Mielenterveys- ja päihdehoitaja, Kouvola

Soittoaika arkisin klo 12-12.30

040 1837 539

Takaisin ylös