Siirry sisältöön

Kartanontien päivätoiminta sijaitsee Elimäen kirkonkylällä, nimensä mukaisesti Kartanontiellä. Tilamme ovat yhdessä kerroksessa ja käytössämme on useampia huoneita erilaiseen toimintaan, kuten puutöihin, rentoutumiseen ja matonkutomiseen.​ Meillä on myös pieni takapiha, jossa kasvaa omenapuita ja pari marjapensasta, joiden satoa hoidamme ja hyödynnämme.

Asiakkainamme on sekä kehitysvammaisia että mielenterveyskuntoutujia​. Asiakkaamme tulevat toimintaan Kouvolan kaupungin alueelta. Ohjaajia Kartanontiellä on kaksi.

Päivissämme noudatamme viikko-ohjelmaa, joka suunnitellaan asiakkaiden kanssa yhdessä heidän toiveitaan kuunnellen​. Ohjelmassamme on päivittäin vaihdellen mm. omia töitä, ulkoilua, elokuvia, levyraatia, lautapelejä, sisäpelejä, ulkopelejä, siivousta ja yhdessä oloa​. Jokaisella asiakkaalla on oma, mieleinen työnsä​, joilla aloitamme aamut. Asiakkaillamme on myös keittiövuoroja kattauksen, pöytien siivoamisen ja tiskauksen parissa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mukavan ja turvallisen ympäristön toimia​. Pyrimme tarjoamaan mielekästä tekemistä päiviin​ ja harjoittelemme sosiaalisia tilanteita ja tuemme asiakkaiden omatoimisuutta​. Autamme asiakkaitamme ylläpitämään heidän toimintakykyään mahdollisimman pitkään​ ja pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme onnistumisen kokemuksia ja osallistumisen iloa​.

Käyntitiedot

Kartanontie 2 A
47200 Elimäki

Palveluajat

Arkisin klo 9-15

Ota yhteyttä

Kartanontien päivätoiminta

Ohjaajat

040 847 3899

Takaisin ylös