Siirry sisältöön

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen ja teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Mobiilin saavutettavuutta parannetaan osana palvelun jatkuvaa kehitystyötä.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Tämä mobiilisovellus täyttää suurelta osin lain vaatimat A- ja AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1). Sovelluksessa on joitain saavutettavuuspuutteita, jotka on kuvattu tarkemmin alempana.

Ei-saavutettava sisältö

Havaittava

Tekstin kokoa ei voi muuttaa ilman avustavaa teknologiaa (WCAG 1.4.4)

Huomasitko puutteita saavutettavuudessa?

Ota yhteyttä, jos huomaat palvelun saavutettavuudessa puutteita eli digipalvelussamme oleva materiaali ei ole havaittavissa ja ymmärrettävissä kaikille. Ilmoita meille myös, jos sisällön selkeydessä tai hallittavuudessa on puutteita. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Anna palautetta digipalveluista tai ilmoita saavutettavuuspuute palautepalvelun kautta tai lähetä saavutettavuuspuutteesta tieto sähköpostilla tai postilla Kymenlaakson hyvinvointialueen kirjaamoon.

Kymenlaakson hyvinvointialueen kirjaamo

Kirjaamon asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9–15.

Käynti- ja postiosoite: Keskuskatu 19, 48100 Kotka

kirjaamo@kymenhva.fi

040 6296 630

Valvontaviranomainen

Jos huomaat digipalvelussa saavutettavuusongelmia, anna palautetta ensin meille. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero: vaihde 0295 016 000

Sovellus on julkaistu vuonna 2023. Tämä seloste on laadittu 18.4.2024.

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019)(siirryt toiseen palveluun)

Takaisin ylös