Siirry sisältöön

Mutalahdenpuiston asumisyksikkö tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua sinulle, joka tarvitset ympärivuorokautista apua arkeesi vammasi tai kehitysvammasi vuoksi.

Mutalahdenpuiston asumisyksikön lyhytaikaiseen asumispalveluun pääsy edellyttää:
• asiakkuutta sosiaalitoimen vammaispalveluissa tai omaishoidon palveluissa
• sinulle on tehty palvelutarpeenarviointi
• olet saanut päätöksen ympärivuorokautisen palvelun saamiseksi

Mutalahdenpuisto sijaitsee Kotkassa, Kotkansaarella kerrostalon ylimmässä kerroksessa.

Mutalahdenpuistossa on kahdeksan asiakaspaikkaa. Asumisyksikössä on neljä asuntoa, joista kolme huonetta on asiakkaiden käytössä ja yksi toimii henkilökunnan toimistotilana . Asiakashuoneet ovat yhden ja kahden hengen huoneita, jolloin voit halutessasi yöpyä sisaruksesi kanssa samassa huoneessa. Mutalahdenpuiston asumisyksikössä ylläpidämme jo olemassa olevaa toimintakykyäsi sekä tuemme sinua itsenäisessä toiminnassasi. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä sinun ja läheisesi kanssa sovittujen ja asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Saat henkilökunnaltamme vuorokaudenajasta riippumatta hoitoa ja huolenpitoa myös äkilliseen tarpeeseesi.

Mutalahdenpuistossa on henkilökunta paikalla kaikkina vuorokauden aikoina. Saat henkilökunnaltamme apua ja tukea tarpeidesi mukaisesti aina, kun tarvitset. Huolehdimme tarvittaessa mm. lääkehoidostasi, arjen toimintojen sujuvuudesta sekä mielekkään vapaa-ajan toteutumisesta.

Voit kysyä lisätietoja palvelustamme omalta sosiaalityöntekijältäsi tai palvelu- /asiakasohjaajaltasi tai voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Käyntitiedot

Mutalahdenpuisto 4
48100 Kotka
Lisätiedot:
Mutalahdenpuisto 4 A

Yhteystiedot

Mutalahdenpuisto ohjaajat

040 548 7647

Vastuuhenkilö

Sari Hietala

Palveluesimies

040 483 3141

Katso myös

Takaisin ylös